32.283.91 CLEAN 300L - Шише со пумпа, 300 мл

Лагер
(2-5 дена)
89
32.174


Основни информации

Код 32.283.91
Модел CLEAN 300L
Боја Транспарентна
Димензија o 5.5 x 18.5 cm
Пакување 40
Нето тежина 0.01 kg
Капацитет 300 ml
Бар код 8605040076668

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Налепница

Логистички информации

Парчиња по картон 40
Димензии на картон димензии 0.46 x 0.32 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 1.74 kg
Волумен на картонот 0.031 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 392330100000
Promobox