32.279.91 CLEAN 30F - Шише со капа, 30 ml

Лагер
(2-5 дена)
142
238.935


Основни информации

Код 32.279.91
Модел CLEAN 30F
Боја Транспарентна
Димензија o 2.8 x 10 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 30 ml
Бар код 8605040090749

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Налепница

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.26 x 0.09 m
Бруто тежина на картон 0.68 kg
Волумен на картонот 0.008 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 392330100000
Promobox