32.280.91 CLEAN 30S - Шише со спреј, 30 ml

Лагер
(2-5 дена)
400
147.855


Основни информации

Код 32.280.91
Модел CLEAN 30S
Боја Транспарентна
Димензија o 2.8 x 10.6 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.00 kg
Бар код 8605040064900

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Налепница

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.26 x 0.1 m
Бруто тежина на картон 0.82 kg
Волумен на картонот 0.009 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 392330100000
Promobox