32.281.91 CLEAN 50S - Шише со спреј, 50 ml

Лагер
(2-5 дена)
450
9.480


Основни информации

Код 32.281.91
Модел CLEAN 50S
Боја Транспарентна
Димензија o 3.2 x 11.4 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 50 мл
Бар код 8605040066713

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Налепница

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.35 x 0.2 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 0.96 kg
Волумен на картонот 0.014 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 392330100000
Promobox