Еко производ
Направено во Европа

34.166.10 COCO - Хартиена кеса со подвиен врв

Лагер
0
Пристигнување 8.000 06.05.24.


Основни информации

Код 34.166.10
Модел COCO
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 25 x 31 x 11cm
Пакување 200/10
Нето тежина 0.05 kg
Состав крафт хартија
Материјал Хартија
Тема Направено во Европа, Еко производ
Бар код 8605025658407

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито
Препорачена димензија на печат 11 x 10cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.58 x 0.485 x 0.285 m
Бруто тежина на картон 10.54 kg
Волумен на картонот 0.080 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 481940000000

Поврзани производи

Promobox