new

56.020.10 COCOLO -

Лагер
0
Пристигнување 6.200 21.05.24.


Основни информации

Код 56.020.10
Модел COCOLO
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 200/10/1
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Памук
Бар код 8605040092293

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Пакистан
ХС код 630710900000
Promobox