Направено во Европа

34.195.10 CODE BLACK - Нотес A5

Лагер
1.118


Основни информации

Код 34.195.10
Модел CODE BLACK
Опис Нотес со заоблени рабови, обоен раб на книжниот блок во боја на еластична лента, обоен предлист во боја на еластична лента, еластична лента и држач за пенкало
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.4 x 21.4cm
Пакување 20
Нето тежина 0.33 kg
Материјал Винил хартија
Дополнителна опрема Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Бела
Бар код 8605025694733

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Отпечаток од фолија, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.365 x 0.165 x 0.245 m
Бруто тежина на картон 6.86 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox