10.087.22 COLIBRI - Пластично хемиско пенкало

Лагер
39.622


Основни информации

Код 10.087.22
Модел COLIBRI
Боја Светло сина
Димензија O 1 x 13.8 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025616933

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.405 x 0.3 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 9.24 kg
Волумен на картонот 0.026 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox