new

37.963.10 CONNECTOR -

Лагер
0
Пристигнување 6.520 15.08.24.


Основни информации

Код 37.963.10
Модел CONNECTOR
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 14.2 x 6.9 x 1.7 cm
Пакување 40/1
Нето тежина 0.25 kg
Капацитет 10.000 mAh
Материјал Пластика
Тип на производ Излез Type-C, Излез USB, Влез Type-C
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040073018

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 40
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.25 x 0.175 m
Бруто тежина на картон 10.51 kg
Волумен на картонот 0.019 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850760009000
Promobox