Направено во Европа

34.542.10 CORK A5 - Нотес А5

Лагер
3.189


Основни информации

Код 34.542.10
Модел CORK A5
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента и држач за пенкало
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.4 x 21.4cm
Пакување 20
Нето тежина 0.22 kg
Материјал Плута
Дополнителна опрема Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040077344

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.3 x 0.17 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 4.78 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox