58.016.11 CRAFT BIB PANTS - Работен полукомбинезон

48 50 52 54 56 58 60
Лагер 307 488 655 1.005 794 337 156
Пристигнување 60
15.11.24.
60
15.11.24.
240
15.11.24.
200
15.11.24.
100
15.11.24.
100
15.11.24.
160
15.11.24.


Основни информации

Код 58.016.11-48
Модел CRAFT BIB PANTS
Опис Полукомбинезон, кепер, прилагодливи трегери со пластична тока, пластер со еден џеб и преграда за пенкало, два предни џеба, два позади и два странични, гајка за чекан, појас со ластика и копчиња за дополнителна удобност, етикета за лични податоци внатре, тројни штепови и ринглици, како зајакнување
Бренд TEKTON PRO
Боја Темно сива
Пакување 20/1
Нето тежина 0.65 kg
Состав 65% полиестер, 35% памук
Материјал Полиестер
Пол Машки
Бар код 8605040004807

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.36 x 0.36 m
Бруто тежина на картон 13.82 kg
Волумен на картонот 0.057 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 620343110000

Поврзани производи

Promobox