37.663.71 CRYPTO 3.0 - USB flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 0346 0858 0858 782


Основни информации

Код 37.663.71-308
Модел CRYPTO 3.0
Бренд PIXO
Боја Беж
Пакување 1/1/1
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Дрво
Тип на производ USB 3.0
Формат A5, А6, А4, Б5, B3, А3, Б4
Бар код 8605040079140

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000
Promobox