37.663.71 CRYPTO - USB flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 0815 0815 0815 0185


Основни информации

Код 37.663.71-08
Модел CRYPTO
Бренд PIXO
Боја Беж
Димензија 6.6 x 2 x 1.1 cm
Пакување 1/1/1
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тип на производ USB 2.0
Бар код 8605040045756

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.71 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000
Promobox