Направено во Европа

34.474.10 DALLAS - Нотес А5

Лагер
2.024


Основни информации

Код 34.474.10
Модел DALLAS
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента, држач за пенкало и џеб на внатрешната страна на задната корица
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.4 x 21.4 cm
Пакување 20
Нето тежина 0.30 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Внатрешен џеб, Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040094907

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.17 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 6.58 kg
Волумен на картонот 0.014 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox