11.083.10 DART SOFT - Метално хемиско пенкало

Лагер
12.717


Основни информации

Код 11.083.10
Модел DART SOFT
Боја Црна
Димензија O 1.2 x 14 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040030714

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.35 x 0.315 x 0.15 m
Бруто тежина на картон 7.45 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox