54.002.10 DEBBI - Качкет, 5 панели

Лагер
10.527
Пристигнување 15.000 10.07.23.


Основни информации

Код 54.002.10
Модел DEBBI
Опис Качкет, пет панели, чичак тока. Материјал: Памук Големина: 58 cm
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Памук
Тип на производ 5 панели
Бар код 8606010017506

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.59 x 0.46 x 0.37 m
Бруто тежина на картон 13.06 kg
Волумен на картонот 0.100 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000
Promobox