new
Еко производ

54.024.10 DEBBI ORGANIC -

Лагер
8.553


Основни информации

Код 54.024.10
Модел DEBBI ORGANIC
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 144/24/1
Нето тежина 0.07 kg
Материјал Памук
Тип на производ 5 панели
Граматура 180 g/m2
Тема Органски памук, Еко производ
Бар код 8605040086452

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 144
Димензии на картон димензии 0.6 x 0.46 x 0.42 m
Бруто тежина на картон 10.70 kg
Волумен на картонот 0.116 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000
Promobox