34.359.20 DECK - Сет за белешки

Лагер
1.999


Основни информации

Код 34.359.20
Модел DECK
Боја Сина
Димензија 15.7 x 6.6 x 2.4cm
Пакување 100/50/1
Нето тежина 0.11 kg
Материјал Хартија
Тема Back to school
Бар код 8605040019627

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито
Препорачена димензија на печат 15.4 x 5.7cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.355 x 0.36 x 0.28 m
Бруто тежина на картон 11.78 kg
Волумен на картонот 0.036 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox