37.639.10 DRIVER 3.0 - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 03 03 03 223


Основни информации

Код 37.639.10-308
Модел DRIVER 3.0
Опис USB Flash меморија, пластично куќиште
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 2.3 x 5.7 x 1cm
Пакување 1
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Пластика
Тип на производ USB 3.0
Бар код 8605040028469
Дополнителна документација Извештај од тестирањето, CE сертификат, RoHS, Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална
Препорачена димензија на печат 2.3 x 5.7cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 1.04 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox