32.186.10 DRY - Кабаница во пластична кутија

Лагер
2.214
Пристигнување 3.000 30.06.24.


Основни информации

Код 32.186.10
Модел DRY
Боја Црна
Димензија O 6 x 5.2cm
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.04 kg
Материјал Полипропилен, Пластика
Бар код 8605040020609

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат O 2.5cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.305 x 0.305 x 0.51 m
Бруто тежина на картон 9.38 kg
Волумен на картонот 0.047 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 392620000000

Поврзани производи

Promobox