new
Еко производ

34.628.11 ECO QUEST -

Лагер
0
Пристигнување 1.000 25.07.24.


Основни информации

Код 34.628.11
Модел ECO QUEST
Бренд BRUNO
Боја Темно сива
Пакување
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Рециклиран полиестер, Рециклиран памук
Тема Еко производ
Бар код 8605040057698

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 420292980000
Promobox