new

34.594.10 ELBRUS -

Лагер
4.827


Основни информации

Код 34.594.10
Модел ELBRUS
Бренд BRUNO
Боја Црна
Пакување 90/1
Нето тежина 0.13 kg
Материјал Полиестер
Бар код 8605040048818

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 90
Димензии на картон димензии 0.59 x 0.41 x 0.47 m
Бруто тежина на картон 12.66 kg
Волумен на картонот 0.114 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000
Promobox