34.484.90 EVENT - Склоплива поклон кутија со лепење

20X15X6 25X18X6 33X24X10 38X27X10
Лагер 1.094 3.671 3.682 1.323


Основни информации

Код 34.484.90-20X15X6
Модел EVENT
Боја Бела
Пакување 45/1
Нето тежина 0.18 kg
Материјал Хартија
Бар код 8605040061855

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 45
Димензии на картон димензии 0.38 x 0.28 x 0.225 m
Бруто тежина на картон 8.60 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 481960000000

Поврзани производи

Promobox