new

37.967.10 FADE -

Лагер
1.586


Основни информации

Код 37.967.10
Модел FADE
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 17 x 13 x 8 cm
Пакување 20/1
Нето тежина 0.28 kg
Тип на производ Влез Type-C
Дополнителна опрема Bluetooth, Поклон пакување
Бар код 8605040030165

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.42 x 0.32 x 0.345 m
Бруто тежина на картон 6.00 kg
Волумен на картонот 0.046 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 851830009000
Promobox