37.604.10 FLET - USB кабел за полнење 3 во 1

Лагер
11
Пристигнување 8.000 01.07.24.


Основни информации

Код 37.604.10
Модел FLET
Боја Црна
Димензија 1.2m
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Текстил, Алуминиум
Тип на производ Излез Type-C, USB 2.0, излаз молња, Излез micro USB
Бар код 8605025699592

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 2 x 0.7cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.49 x 0.335 x 0.22 m
Бруто тежина на картон 12.54 kg
Волумен на картонот 0.036 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 854442900000

Поврзани производи

Promobox