Еко производ
Направено во Европа

34.485.10 FORMAT - Трослојна склоплива поклон кутија

21X17X5 25X20X5 30X24X8 35X28X8 40X32X12
Лагер 2.905 79 1.291 1.638 3.146
Пристигнување 5.000
13.05.24.
6.000
13.05.24.
10.000
13.05.24.


Основни информации

Код 34.485.10-21X17X5
Модел FORMAT
Боја Црна
Пакување 50/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Хартија
Тема Направено во Европа, Еко производ
Бар код 8605040033142

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.5 x 0.45 x 0.12 m
Бруто тежина на картон 4.30 kg
Волумен на картонот 0.027 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 481910000000

Поврзани производи

Promobox