40.062.10 FRANKLIN - Склоплив чадор со автоматско отварање и затворање

Лагер
942
Пристигнување 2.010 05.10.24.


Основни информации

Код 40.062.10
Модел FRANKLIN
Опис Чадор со 8 панели, механизмот за отварање е со комбинација на метал и фиберглас, црн метален столб, метални краеви, дрвена рачка, навлака со постава во боја на чадорот, отпорен на ветар
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 103 x 62 (37) cm
Пакување 30/10/1
Нето тежина 0.45 kg
Материјал Сирова свила
Тип на производ Автоматско отварање, 8 панели
Перформанси Ветроупорен
Бар код 8605040079768

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 30
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.3 x 0.36 m
Бруто тежина на картон 14.40 kg
Волумен на картонот 0.043 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 660199200000

Поврзани производи

Promobox