3D поглед
Лого студио
Спецификација
Отпечаток
Поглед на залихи

20.039.10 FRESH - Електронска запалка

Лагер
0
Пристигнување 60.000 24.08.24.
100.000 11.10.24.


Основни информации

Код 20.039.10
Модел FRESH
Бренд ITEK
Боја Црна
Димензија 8 x 2.5 x 1cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Електронски
Бар код 8605025629988
Дополнителна документација EN 13869, ISO 9994

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 5 x 1.4cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.28 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 17.52 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 961320000000

Поврзани производи

Promobox