new

55.048.12 GRANT LSL - Машка кошула со долги ракави

S M L XL XXL 3XL 4XL
Лагер 0 0 0 0 0 0 0
Пристигнување 80
31.08.23.
180
31.08.23.
360
31.08.23.
360
31.08.23.
140
31.08.23.
60
31.08.23.


Основни информации

Код 55.048.12-S
Модел GRANT LSL
Бренд EXPLODE
Боја Сива
Пакување 20/1
Бар код 8605040083956

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 620520000000
Promobox