10.188.12 GRASS - Дрвено хемиско пенкало

Лагер
3.733


Основни информации

Код 10.188.12
Модел GRASS
Боја Сива
Димензија O 1.1 x 14.2 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Мешавина од слама и пластика, Бамбус
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040015988
Дополнителна документација Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.31 x 0.28 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 5.86 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox