34.511.10 GREEN - Нотес со пенкало

Лагер
1.716


Основни информации

Код 34.511.10
Модел GREEN
Боја Црна
Димензија 12.5 x 8.5 x 1.3 cm
Пакување 100/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Хартија
Видови хартија Бела
Бар код 8605040053478

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.31 x 0.185 m
Бруто тежина на картон 6.56 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox