10.136.11 HALTER - Пластично "touch" хемиско пенкало со држач за мобилен телефон

Лагер
13.510


Основни информации

Код 10.136.11
Модел HALTER
Боја Темно сива
Димензија O 1.1 x 14.6cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска, допирно
Бар код 8605025684703

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.8 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.32 x 0.26 m
Бруто тежина на картон 11.04 kg
Волумен на картонот 0.037 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox