32.032.10 HAWAII - Наочари за сонце

Лагер
4.319


Основни информации

Код 32.032.10
Модел HAWAII
Боја Црна
Димензија 15 x 5 x 3cm
Пакување 250/50/1
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Пластика
Тема ЛЕТО
Бар код 8605025680057
Дополнителна документација CE сертификат

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.8cm

Логистички информации

Парчиња по картон 250
Димензии на картон димензии 0.8 x 0.32 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 7.78 kg
Волумен на картонот 0.051 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 900410910000

Поврзани производи

Promobox