CE Sertifikat
Лого студио
Поглед на залихи

58.057.20 HELMET - Заштитен шлем од HDPE материјал

Лагер
510


Основни информации

Код 58.057.20
Модел HELMET
Боја Сина
Пакување 20/1
Нето тежина 0.33 kg
Standard EN ISO 397
Бар код 8605040072974

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 36
Димензии на картон димензии 0.64 x 0.545 x 0.42 m
Бруто тежина на картон 12.96 kg
Волумен на картонот 0.146 m3
Земја на потекло Турција
ХС код 650610100000
Promobox