Направено во Европа

60.942.10 HELSINKI A5 - Роковник А5

Лагер
2.658


Основни информации

Код 60.942.10
Модел HELSINKI A5
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.8 x 21cm
Пакување 20
Нето тежина 0.35 kg
Материјал Винил хартија
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Бела
Бар код 8605040068625

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Отпечаток од фолија, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.31 x 0.23 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 3.82 kg
Волумен на картонот 0.010 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox