new

44.148.10 HIKE C -

Лагер
0
Пристигнување 3.024 05.07.24.


Основни информации

Код 44.148.10
Модел HIKE C
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 7 x 8 cm
Пакување 56/1
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 200 ml
Материјал Нерѓосувачки челик
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040048153

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3.5 x 2.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 56
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732393000000

Поврзани производи

Promobox