40.065.10 HOFFMAN - Чадор со автоматско отварање

Лагер
641


Основни информации

Код 40.065.10
Модел HOFFMAN
Опис Чадор со 8 панели, дрвена рачка, фиберглас механизам за отварање, дрвен врв, краеви и столб
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 110 x 88 cm
Пакување 20/10
Нето тежина 0.53 kg
Материјал Бамбус, Сирова свила
Тип на производ Автоматско отварање, 8 панели
Бар код 8605040055397

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 8 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.91 x 0.23 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 11.10 kg
Волумен на картонот 0.038 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 660199200000
Promobox