12.009.10 INGRID - Метално 'touch' моливо со гума

Лагер
4.920


Основни информации

Код 12.009.10
Модел INGRID
Боја Црна
Димензија O 0.9 x 14.5 cm
Пакување 600/25
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Графитна, допирно
Тема Back to school
Бар код 8605040075876

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.33 x 0.28 x 0.26 m
Бруто тежина на картон 11.42 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960899000000

Поврзани производи

Promobox