new
Еко производ

34.615.10 IRIS -

Лагер
0
Пристигнување 20.000 20.06.24.


Основни информации

Код 34.615.10
Модел IRIS
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 33 x 28 x 10 cm
Пакување 100/10/1
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Хартија
Тема Еко производ
Бар код 8605040072523

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 8.20 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 481940000000

Поврзани производи

Promobox