new

44.138.10 JONA -

Лагер
2.811


Основни информации

Код 44.138.10
Модел JONA
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 8 x 10.7 cm
Пакување 36/1
Нето тежина 0.37 kg
Капацитет 340 ml
Материјал Керамика, Пластика
Дополнителна опрема Гумирана површина, Поклон пакување
Бар код 8605040072677

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Печење на пресликувач, Тампон
Препорачена димензија на печат 5 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 36
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.275 x 0.38 m
Бруто тежина на картон 13.99 kg
Волумен на картонот 0.038 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 691200210000
Promobox