Направено во Европа

32.102.10 JOY - Фризби, Ø 23

Лагер
3.019


Основни информации

Код 32.102.10
Модел JOY
Боја Црна
Димензија O 23 x 2.4cm
Пакување 50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Пластика
Тема Направено во Европа, ЛЕТО
Бар код 8605040043455

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.24 x 0.24 x 0.29 m
Бруто тежина на картон 3.48 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 950699900000
Promobox