54.007.20 JUNIOR - Детски качкет, 5 панели

Лагер
0
Пристигнување 2.000 28.07.23.


Основни информации

Код 54.007.20
Модел JUNIOR
Опис Детска качкет, со 5 панели, чичак тока, големина 53 см
Бренд EXPLODE
Боја Сина
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Памук
Тип на производ 5 панели
Тема Детски производ
Бар код 8605025601502

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.6 x 0.46 x 0.37 m
Бруто тежина на картон 12.74 kg
Волумен на картонот 0.102 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000
Promobox