new

37.968.10 KARAOKE -

Лагер
718


Основни информации

Код 37.968.10
Модел KARAOKE
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 41.7 x 6.6 x 6.4 cm
Пакување 20/1
Нето тежина 0.78 kg
Капацитет 10 W
Дополнителна опрема Bluetooth, Поклон пакување
Бар код 8605040011874

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.45 x 0.37 x 0.31 m
Бруто тежина на картон 16.15 kg
Волумен на картонот 0.052 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 851821009000
Promobox