11.087.10 KAROLINA - Метален хемиски молив

Лагер
17.061


Основни информации

Код 11.087.10
Модел KAROLINA
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.8 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Бамбус, Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040018880

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.35 x 0.175 x 0.28 m
Бруто тежина на картон 6.90 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox