33.204.71 KEEPER - Дрвен привезок со држач за мобилни уреди

Лагер
3.166
Пристигнување 10.450 15.10.24.


Основни информации

Код 33.204.71
Модел KEEPER
Боја Беж
Димензија 2.5 x 6 x 1.5 cm
Пакување 550/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Бамбус
Бар код 8605040084762

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 550
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.3 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 9.84 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox