special offer
CE Sertifikat
Направено во Европа

58.071.70 KENTUCKY - Длабока заштитна чевла

38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Лагер 9 7 15 24 79 91 57 38 16 5 9


Основни информации

Код 58.071.70-38
Модел KENTUCKY
Опис Горен дел од чевелот: текстил, комбиниран со синтетички материјали Внатрешност: материјал со висок степен на пропустливост на пареа - HK3 Заштитна капа: неметална - 200 J Unicomp Влошка: материјал со висок степен на паропропустливост - Effusio Средна ѓон: неметален - ARMATEAK 0+ Ѓон: полиуретан со двојна густина - Urban PU 2D
Бренд TEKTON PRO
Боја Кафеава
Пакување 10/1
Нето тежина 1.21 kg
Материјал Кожа
Тип на производ Композитна заштитна капа
Тема Направено во Европа
Пол Унисекс
Стандардна облека S3
Standard EN ISO 20345
Бар код 8605040060384

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.675 x 0.48 x 0.36 m
Бруто тежина на картон 13.26 kg
Волумен на картонот 0.117 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 640340000000
Promobox