Еко производ

34.509.10 KIWI - Ранец

Лагер
3.614


Основни информации

Код 34.509.10
Модел KIWI
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 43 x 37 cm
Пакување 150/5
Нето тежина 0.11 kg
Состав рециклирани памук и рециклирани полиестер
Материјал Рециклиран полиестер, Рециклиран памук
Граматура 200 g/m2
Тема Еко производ
Бар код 8605040034156

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 10 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 150
Димензии на картон димензии 0.58 x 0.385 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 18.48 kg
Волумен на картонот 0.078 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 420292980000
Promobox