new

34.568.10 KLIMT - Нотес А5

Лагер
3.397


Основни информации

Код 34.568.10
Модел KLIMT
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента и држач за пенкало
Боја Црна
Димензија 14.5 x 21cm
Пакување 20
Нето тежина 0.26 kg
Материјал Бамбус, Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Држач за пенкало
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040047507

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.3 x 0.17 x 0.225 m
Бруто тежина на картон 5.48 kg
Волумен на картонот 0.011 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox