33.208.71 LARK - Метален прстен за клучеви

Лагер
178


Основни информации

Код 33.208.71
Модел LARK
Боја Беж
Димензија O 4 x 0.5 cm
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Бамбус, Метал
Бар код 8605040080511

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.235 x 0.125 m
Бруто тежина на картон 4.58 kg
Волумен на картонот 0.010 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox