new
Сублимација

44.124.90 LASSI MINI - Керамичка шолја за сублимација, 200 ml

Лагер
29.759


Основни информации

Код 44.124.90
Модел LASSI MINI
Бренд CASTELLI
Боја Бела
Димензија O 7.2 x 7.2 cm
Пакување 48/12
Нето тежина 0.21 kg
Капацитет 200 ml
Материјал Керамика
Тема Сублимација
Бар код 8605040037515

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 48
Димензии на картон димензии 0.35 x 0.255 x 0.31 m
Бруто тежина на картон 10.60 kg
Волумен на картонот 0.028 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 691200210000

Поврзани производи

Promobox